Stap 1

Vul het onderstaande formulier in.

Stap 2

Na het invullen van het formulier sturen wij een factuur van 50 euro inclusief btw voor productonderzoek, registratie- en administratiekosten. Na betaling van de factuur maken wij het rapport op en sturen wij die naar u toe.

Als wij de TV moeten repareren worden taxatiekosten altijd mindering gebracht.

Kunnen we ondanks deze gegevens niet bepalen wat de reparatiekosten gaan worden dan zullen we u contacten en een afspraak moeten maken om bij u thuis de schade te bepalen (de kosten hiervoor zijn dan 100 euro all-in).

Stap 3

Na betaling van de factuur maken we het rapport op versturen deze aan de partijen. De aanvrager krijgt van ons dus het schade taxatierapport per e-mail toegezonden (in PDF-formaat), zodat de schade door de verzekeringsmaatschappij beoordeeld kan worden.

Stap 4a

Als de aanvrager aangeeft dat de TV door ons hersteld kan worden maken we een afspraak voor reparatie aan huis. In de meeste gevallen kunnen wij de TV ter plekke repareren.

Stap 4b

Als het apparaat niet door ons wordt gerepareerd, geeft de aanvrager aan ons door dat de herstel niet nodig is. Afhankelijk van de situatie kan de apparatuur door ons worden opgehaald voor recycling. We maken dan een ophaalafspraak.