Stap 1

Vul het onderstaande formulier in.

Dit is stap 1 van de 4 stappen voor het verkrijgen schaderapport.

(alle stappen moeten doorlopen worden)

Stap 2

Na het invullen van het formulier sturen wij u een factuur van 55 euro inclusief btw voor product onderzoek, administratiekosten en eventueel de recycling kosten (eventueel achteraf ophalen toestel).

Na betaling van de factuur maken wij het rapport op en sturen wij die naar u toe.

Nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen zullen deze kosten vergoeden maar als u dat niet zeker weet, informeer dan eerst bij de maatschappij.

Stap 3

Na betaling van de factuur maken we het rapport op. U krijgt van ons het schade taxatierapport per email toegezonden (in PDF-formaat) zodat U deze door kan sturen  naar uw verzekeringsmaatschappij.

Stap 4a

Als u aangeeft dat de TV door ons hersteld kan worden, maken we een afspraak voor de reparatie. In de meeste gevallen kunnen wij de TV aan huis repareren.

Stap 4b

Als het apparaat niet kan worden gerepareerd en de verzekeringsmaatschappij heeft de schade aan u uitgekeerd, geeft u aan ons door dat de TV voor nacontrole van schade, modelnummer en serienummer kan worden opgehaald, waarop wij een ophaalafspraak met u zullen maken.

Stap 4c

Het is mogelijk dat stap 4a en 4b komen te vervallen en dat er geen reparatie, controle en recycling wordt uitgevoerd, echter dan moeten we wel een bewijs via u van de verzekering krijgen.